This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

K1

Arvostelu

Kirjoittakaa tänne.

 

 Kovisten koulu

 
Luimme kirjan,jonka on kirjoittanut Anthony Horowitz ja se on julkaistu 2001 kirja on lajityypiltään nuorten dekkari.
          Tapahtumat perustuu 2000 lukuun ja paikka on Ranskan alpit. Pää ja sivu henkilöt ovat Alex, Greif, Stelleboch ja Blunt. Alussa Alex Rider on päässyt edelliestä tehtävästänsä kotiin ja on koulussa, mutta rikollisten nappaus saa hänen huomionsa ja hän tiputtaa veneen missä oli kaksi huumeen myyjää poliisi asemalle. Poliisit ottivat Alexin haltuun minkä jälkeen M16 hakee hänet ja antaa hänelle uuden tehtävän, missä hän joutuu lähtemään Ranskaan tutkimaan Point Blancin sisäoppilaitosta.
         Kirja on hyvin kirjoitettu ja tarina on mukaan tempaiseva ja jännä. Juoni on hyvä ja avautuu vähän kerrallaan. Kirjassa olevat henkilöt eroavat hyvin paljon toisistaan jotenka kirjaa on kiinnostava lukea, eikä se käy tylsäksi.

Uutinen

Kirjoittakaa tänne.

 

Vene tiputettu poliisi asemalle

 
Nuori poika nosti nosto kurjella veneen ja tiputti sen poliisi aseman katolle.
        Poika nousi nostokurkeen ja nosti veneen vedestä, liikutti sen poliisi laitoksen katolle ja tiputti sen läpi katosta, koska hän luuli, että veneessä oli huumeen välittäjiä.
        Kukaan ei loukkaantunut ja salainen poliisi haki pojan.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.