This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

K2

Arvostelu

Kirjoittakaa tänne.

Kovisten koulu
 
Anthony Horowitzin Kovisten koulu on julkaistu vuonna 2001. Se on lajityypiltään nuorisokirjallisuutta.
 
    Tapahtumat sijoittuvat poikien sisäoppilaitokseen Ranskan Alpeilla keväällä.
Kirjan päähenkilö on Alex Rider. Sivuhenkilöinä ovat tohtori Greif, rouva Stellenbosch ja James, Alexin kaveri sisäoppilaitoksessa.
 
   Alex jahtaa huumediileriä Englanissa. Sitten hän menee tutustumaan Sir David Friendin perheeseen. Viikon kuluttua Alex ja rouva Stellenbosch lähtevät ja  pysähtyvät yöpymään Pariisin hotelliin, jossa poika huumataan ja  tutkitaan. Seuraavana aamuna he jatkavat matkaansa Alpeille. Kun he ovat  siellä, alkaa tapahtua kummia.
 
    Kirja on kokonaisuudessa ihan luettava. Henkilöt ovat erilaisia ja sopivat kirjaan hyvin.Juoni on vaihteleva. Siinä on paljon yllätyksiä ja se on harvoin pitkäveteinen.     Kirjaa jaksaa lukea koko ajan mielenkiinnolla. Tapahtumapaikat ovat mielenkiintoisia. Suosittelisin kirjaa jännityksestä pitäville.
 
 
 
 
Ira Luttinen  8.b
Senni Märsy 8.b
Eetu Hoikkaniemi 8.b

Uutinen

Kirjoittakaa tänne.

 

Liikemies Michael J. Roscoe on kuollut
 
 
   Liikemies Michael J. Roscoe menehtyi maanantaiaamupäivällä klo 12 pudottuaan hissikuiluun.
 
     Mies kuoli työpaikallaan kun hän oli menossa hissiin.
Hississä oli mahdollisesti tekninen vika ja se ei tullut noutamaan häntä ja hän putosi 60 kerrosta alemmas. Hän menehtyi välittömästi. Poliisi löysi hänet päivää myöhemmin.
 
    Poliisi tutkii tapausta onnettomuutena. Mitään syytä ei lueta pois, mutta alkoholilla ei uskota olevan osuutta tapahtumaan. Tarkempi syy selviää lähipäivinä tehtävässä ruumiinavauksessa.
 
 
 
Ira Luttinen 8.b
Eetu Hoikkaniemi 8.b
Riku Huhtala 8.b

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

jaa jaa
anonymous   (21.02.2012 13:51)