This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

K2

Arvostelu

Kirjoittakaa tänne.

Kirja-arvostelu
 
Alex Rider & Kovisten koulu
 
Kirjan on kirjoittanut Anthony Horowitz vuonna 2001.  Kirja on nuortenkirja ja se perustuu 2000-luvulle. Kirjassa on toimintaa, huumoria ja teknologiaa. 
 
 
Esittely
 
Alex Rider seikkailee kirjan päähenkilönä (14). Sivuhenkilöihin kuuluu: Pääpukari tohtori Greif, ärsyttävä rouva Stellenbosch, M16:sta oikea käsi rouva Jones, M16:sta johtaja Alan Blunt, Alexin uusi ystävä James Sprintz, Alexin taloudenhoitaja ja hyvä ystävä Jack Starbright. 
 
 
Juoni
 
Alexista tulee salainen agentti ja M16 lähettää hänet Ranskan Alpeille rikkaiden yksityisoppilaitokseen. Ennen sinne menoa hänen täytyi perehtyä Sir Davidin sukuun. Kouluun päästyään Alex löytää todisteita siitä, että koulun rehtorilla on meneillään Gemini-projekti, jossa hän kloonaa itseään ja muuttaa itsensä kloonaukset koulun oppilaiden näkösiksi. Alex lähettää viestin Discmanin avulla, joka lähettää signaalin päämajaan. Mutta ehtivätkö apujoukot paikalle? 
 
Arvostelu 
 
En pitänyt tästä kirjasta, koska siinä oli huono juoni. - Jani Kulmanen
 
Kirja oli mielestäni sopivan mielenkiintoista luettavaa. Teksti oli sopivalla tahdilla eteenpäin menevää, mutta hieman ennalta arvattavaa. - Petra Kujala
 
Kirja oli minusta pikkuisen ennalta arvattava, mutta hahmot olivat hyvin keksittyjä ja hauskoja. Kirjan sisältö oli välillä pitkästyttävää ja toiminta osat tuntuivat melkeinpä tylsiltä. Suosittelen kirjaa ala- ja yläaste ikäisille, jotka pitävät toimintakirjallisuudesta ja helposta tekstistä.  - Saana Sipola

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.