This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

K3

Arvostelu

Kirjoittakaa tänne.

 Kovisten koulu 

                                               
Kirjailija on Anthony Horowitz. Kirja julkaistiin vuonna 2007. Kirjan lajityyppi on nuortenkirja. 
 
Tapahtumat sijoittuvat keväällä Ranskan Alpeille poikien sisäoppilaitokseen.
Kirjan päähenkilö on Alex Rider.
Kirjan sivuhenkilöt ovat tohtori Grief, rouva Stellenbosch, Alan Blunt, Fiona ja James Sprintz.
 
Aluksi Alex lähtee seuraamaan skodaa,  joka myy huumeita. Skoda ajoi rakennustyömaalle, jossa hänella sijaitsi piilopaikka. Piilopaikkana toimi vanhempi vene. Alex huomasi työmaalla nosturin ja sai siitä idean, että voisi nostaa venee poliisiasemalle, joka sijaitsi rakennustyömaan vieressä. Alex onnistui ideassaan melkein, mutta lopussa veneestä irtosi nostokoukku ja vene tippui aika korkealta maahan ja kaikki huomasivat sen. Alex joutui poliisiasemalle.
 
 
Kirja oli aika hyvä, vaikka en ole sitä vielä lukenut, mutta aion lukea sen loppuun joka tapauksessa. Kirjassa on mukaantempaava juoni, jossa on myös hyviä toimintakohtia.
Kirja on monessa kohden myös hyvin pitkästyttävä, mutta uteliaisuus pakottaa sinut lukemaan sen loppuun asti.
 
 
 
Daniel, Akseli, Petteri

 

 

Uutinen

Kirjoittakaa tänne.

 

Huumekaupasta maailmanvalloitukseen
 
Alex Rider - tavallinen koulupoika joutui Engalnnin tiedustelupalvelun palvelukseen leikkiessään poliisia nosturin kopissa istuen. 
14-vuotias Alex halusi napata huumekauppiaan, mutta huolimattomuudensa vuoksi vaaransi tuhansien ihmisten hengen tiputtamalla 2 tonnin proomun konferenssitalon päälle.
Sen vuoksi Englannin SAS lähetti hänet alpeille salaiseen tehtävään.
 
 
Alpeilla Alex joutuu silti ongelmiin. Hänet lähetettiin Ranskan Alpeille rikkaiden poikien sisäoppilaitokseen ja hän joutuu moniin ongelmiin, esim: joutui laskemaan jyrkkää rinnettä ja lensi junan kyydistä maahan ja kävi lähellä kuolemaa.
 
 
 
Alex Rider karkasi sisäoppilaitoksesta rakentamalla itselleen silityslaudas lumilaudan, jolla laskisi alpeilta pois. Alex Riderin karkumatka päättyy sairaalareissuun. Sairaalasta päästyään Alex pääsee takaisin normaaliin kouluun.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.