This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

S1

Arvostelu

Kirjoittakaa arvostelu tänne.

 

STORMBREAKER
 
Stormbreaker on Anthony Horowitzin kirjoittama erittäin jännittävä toimintakirja, joka on julkaistu vuonna 2006. Kirjasta on myös tehty viiden tähden elokuva, joka on myös julkaistu vuonna 2006.
 
Kirjan tapahtumat sijoittuvat syksyiseen englantiin. Päähenkilönä on 14-vuotias Alex ja sivhenkilöinä ovat herra Virne, Ian Rider (setä), Alan Blunt ja Yassen ja monia muita.
 
 
Alexsille kerrotaan että hänen setänsä on kuollut auto kolarissa, mutta Alex ei usko sitä. Hän rupeaa selvittämään asiaa ja saa selville että hänen setänsä ei ole töissä pankissa vaan hän on agentti. Alex pakotetaan jatkamaan setänsä työtä joka jäi kesken. Hänet lähetetään Port Talloniin Saylen tehdaskompleksiaan, jossa hänen pitää selvittää mitä siellä oikein tapahtuu. 
 
Stotrmbreaker on jännityskomedia kirja, joka on myös tehty suurelokuvana. Kirjassa oli paljon toimintaa ja mielenkiintoinen juoni. Kirjan suositus on ylä-aste ikäisille ja vanhemmille. Jokaisen koulupojan unelma :)))
 
Kirjalle on tehty myös jatko-osia.

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.