This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

AiKo

Oli kaunis syksyinen iltapäivä. Otin kupin kahvia ja istuuduin keittiön pöydän ääreen. Katsoin ikkunasta naapurin pihalla seisovaa poikaa. Näin oudon näköisen miehen kävelevän naapurin poikaa kohti. Ihmettelin mitä he tekevät. Näin miehen antavan pojalle jotain ja poika antoi takaisin rahaa. Jäin miettimään asiaa, mutta lopulta annoin asian olla.

Viikko kului ja kun tulin töistä kotiin, sama viimeviikkoinen mies oli taas naapurin pojan kanssa pihalla. Tällä kertaa näin miehen kasvot. Hän oli nuori mies jolla oli ruskeat hiukset ja huppu päässä. Hän antoi taas pojalle jotain. Tällä kertaa aloin miettimään asiaa kunnolla. Se vaivasi mieltäni.

Parin viikon jälkeen, kummallinen mies oli käynyt useasti naapurissa. Tajusin, että siinä oli jotain hämärää. Päätin, että seuraavalla kerralla kun mies menisi naapuriin, lähtisin samaan aikaan koirani kanssa lenkille ja kyselisin naapurin pojalta kuulumisia.

Seuraavana päivänä mies meni naapuriin. Olin valmiina lähtemään lenkille koirani kanssa. Kun avasin ulko-oven poika säikähti ja mies lähti nopeasti. Huomasin, että naapurin pojalla oli jokin pussi jota hän piilotteli ja mies laittoi rahaa taskuunsa. Tajusin, että kyseessä oli jotain vakavaa ja ehkä jopa jotain laitonta. Lähdin suoraan poliisilaitokselle. Siellä kerroin mitä olin nähnyt ja kerroin, että veikkaisin huumeita. Sovimme, että soitan poliisille heti, kun mies menee uudestaan naapuriin. 

Viikko kului ja mies tuli taas naapuriin. Soitin heti poliisille ja he ajoivat paikalle. Mies ja poika olivat pelokkaita ja hämmentyneitä. Mies yritti lähteä karkuun mutta poliisit saivat hänet kiinni. Kävi ilmi, että mies oli myynyt pojalle huumeita. Poika oli vielä alaikäinenkin. Molemmat vietiin poliisiasemalle ja kuulusteltiin. En tiedä, miten heille lopulta kävi. Mutta naapurin poikaa en ole nähnyt vähään aikaan missään.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.