This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

HeKa

Kehvelin kauhutarina

Olipa kerran Nykänen Matti, hänen kaverinsa olivat Juunas Lääkäri ja Rutilahen Somuli.
 Nykänen näki kummituksen ja kiljaisi: "nö vöihän samperi, mie näin kymmituksen." Juunas ja Somuli tulivat paikalle ja alkoivat nauramaan Nykäselle.
Juunas tokaisi: "elä sie etelän ukko hätäile, täälä mittöö kummituksia ole." Poijjaat aikoivat lähteä nukkumaan, mutta sitä ennen pitää tietenkin juoda lämmin maito.
 

Novelli

K-marketissa koulun jälkeen keskiviikkona oppilaat ovat kaupassa. Juippi-Jussi oli ostamassa muitten ystäviensä kanssa ES. Yhtäkkiä joku mies tulee heidän luokseen ja kysyy: ''Ostatteko nuuskaa?'' Juippi ja hänen ystävänsä ovat ihmeissään aluksi ja juoksevat karkuun. Sitten Juippi tulee toisiin aatoksiin ja menee tämän miehen taakse ja suostuu ostamaan nuuskaa.

Kaupasta ulos tultua Juippi heittää biitin huuleen ja hän huutaa:''Voi aakeli että poraa''. Hän  antaa nuuskaa muille kavereilleen ja he rupeavat itkemään koska nuuska poraa aivan hitsisti.

Kun Juippi pääsee kotiin hänellä on vieläkin nuuska huulessa ja huuli tunnoton. Juipin äiti huomaa pojassa jotakin outoa, niin kuin hän olisi kännissä. Äiti menee kysymään Juipilta mikä on hätänä. Juippi huutaa äidilleen iloisena että: '' Ostin joltakin sedältä nuuskaa!!!''. Äiti suuttuu Juipille ja käskee hänen nakata ne menemään.

Juippi ei tottele vaan juoksee huoneeseensa ja heittää toisen biitin huuleen. Tämä biitti poraa vieläkin enemmän ja nyt juipilla on kaksi biittiä huulessa samaan aikaan. Seuraavana päivänä Juippi huomaa että hänellä rupeaa heti aamulla haluttamaan lisää nuuskaa joten hän nakaa biitin ylä börssään, hän älyää että hän on koukussa nuuskaan.

Juippi menee syömään aamupalaa biitti huulessa. Äiti on vieläkin vihainen hänelle ja alkaa huutamaan: ''Ääkelin pentu nyt viet ne pois!''

Juippi lähtee kouluun hyvin mielin biitti huulessa. Hän päättää nakata nuuskat pois ja hän heittää ne koulun roskiin. Illalla hän huomaa että hän ei saa unta ja hänellä tärisee kädet. Hän menee kertomaan äidilleen siitä ja hänen äitinsä sanoo että se tulee nikotiinista joka on nuuskassa. Hänen äitinsä vie hänet vierotushoitoon, ja Juippi pääsee eroon kuukauden päästä hänen addiktiostaan.

HeCCa, JoNttu

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.