This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

JuKi

johdanto

koska vaikutti mielenkiintoiselta. olin kattonu elokuva niin varmaan siksi. empä paljo mitää. tiedän juonen suurimmalta osalta :))

tietoa kirjailijasta

Kirjailija on mikko rimminen. syntyny 8. toukokuu 1975 Helsinki. ei tietoa opiskeluista. ei tietoa kuinka hänestä tuli kirjailija. romaaneja. normaalia.

3. Tietoa kirjan henkilöistä

a) Kirjan päähenkilöt ovat Marsalkka, Henninen ja Lihi. He ovat ''nuoria'' jotka ovat kesäksi tulleet kallioon juomaan jne

b)kotilainen ja pari tyttöä. Kotilainen kuvataan pilviveikkona ja tytöistä ei ole sen kummemmin.

c) yleensä paetaan jotain jne en osaa vastata tarkemmin.

d) lapsuudesta lähtien kavereita

e) ei

Tietoa kirjan juonesta

Periaattessa kirjassa ei ole juonta. He keskustelevat loputtomasti joskus jopa sivistyneesti, hommaavat kaljaa, ja sekoilevat. Kirja alkaa aamulla ja päättyy seuraavaana aamuyönä.

Omia arvioita

Ihan hauska kirja tosin elokuvasta pidin enemmän koska siihen oli lisätty koomisia kohtauksia mm poliisin kanssa. 3,5/5

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Etsi tietoa kirjailijasta. Missä ja milloin hän on syntynyt? Mitä hän on opiskellut? Kuinka hänestä tuli kirjailija? Millaisia teoksia hän on kirjoittanut? Millaista arvostusta hän nauttii?

Muistathan, ettei mitään tekstiä saa kopioida suoraan netistä, vaan sinun pitää kertoa tiedot omin sanoin. Liitä vielä tekstin loppuun tiedot käyttämistäsi lähteistä.
jugo   (31.01.2014 14:15)
 

Miksi valitsit juuri tämän kirjan? Vaikuttiko valintaasi kansi, kirjailija, lajityyppi vai kenties tyylikausi?
Mitä odotat lukukokemukseltasi? Odotatko jännittävää juonta, kiinnostavia henkilökuvia vai kenties taidokasta miljöön kuvausta?
jugo   (17.01.2014 12:22)