This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

AnHo

Kauhutarina

Olipa kerran kylä nimeltä Venäjä. Siellä asui kaksi kommunistia. Heidän nimensä olivat Aleksandrikov ja Piedro. He elivät vuotta 1985.

Eräänä synkkänä syysyönä Aleksandrikov heräsi oven paukahdukseen. Piedron sänky oli tyhjä, hän oli kadonnut. Aleksandrikov hyppäsi sängystä ja lähti taskulampun kanssa Piedroa etsimään.

He asuivat hautausmaan vieressä olevalla kukkulalla. Aleksandrikov näki parin hautakiven takana kaksi varjoa. Hän juoksi pää kolmantena jalkana paikalle taskulamppu vapisevassa kädessään. Taskulampun valo osui johonkin epämääräiseen tummaan hahmoon. Hahmo katsoi Aleksandrikovia päin tuimasti ja lähti juoksemaan pakoon. Piedro makasi maassa avatun haudan vieressä, hänen oikea kätensä oli irti. "Se katkaisi käteni vahvoilla etuhampaillaan ja yritti haudata minut elävältä", voihki Piedro. "Mennäämpäs sisälle juomaan kupposet teetä ja paikataan tuo sinun kätesi".

Sisällä Piedro kertoi kaiken mitä hän muisti. Yön tumma hahmo oli kolkannut hänet massiivisella pötköllä ja seuraava muistikuva oli Aleksandrikovin taskulampun valon näkeminen.

Miehet viettivät koko yön syömällä ihmislihaa. He unohtivat jutun, mutta seuraavana yönä he molemmat kuolivat. Syytä ei tiedetä. He kuolivat luultavasti syöpään.

salapoliiisitarinajussieerik

Joonas ja Juuso ovat poikalapsia. He kävelevät normaalina sunnuntaiaamuna kouluun. Juuso on heittämässä karamellin käärepaperin roskalaatikkoon, mutta hän tekee yllättävän löydön. Make, Joonaksen ja Juuson hyvä ystävä istuu hakattuna ja sidottuna roskalaatikon pohjalla. Pojat päästävät Maken irti. Hän alkaa selittää: "Joku löi minua valtavalla puikolla takaraivoon ja en muista mitään sen jälkeen. Tarvitsemme salapoliisin ratkaisemaan tämän jutun."

Pojat soittavat Jussille. Hän on salapoliisi. He alkavat etsimään johtolankoja ja heti löytyy jotain. Roskalaatikosta löytyy renkaan muotoinen korvakoru. Pojat tunnistavat, että koru kuuluu pojalle, jonka nimi on Jorma. He etsivät jormaa koululta, mutta hänestä ei näy  jälkeäkään. Jussi soittaa Jorman kotiin. Hänen  vanhempansa sanovat, että Jorma on lähtenyt metsään retkelle.

Salapoliisi-Jussi, Joonas ja Juuso lähtevät metsään etsimään jormaa. Jussi ottaa haulikon mukaan. He löytävät Jorman läheiseltä kodalta. Jussi lataa haulikon suolapanoksilla ja ampuu jormaa pyllyyn. Hän makaa maassa ja vinkuu kuin kituva rotta. "Aiaiaiaiai!, miksi ammuit mua?" Jorma kitisee. "Kyllä me tiedetään, mitä sä teit Makelle" Jussi vastaa. "Nyt lähetään pois täältä."

He menivät sairaalaan poistamaan suolapanokset Jorman pyllystä. Pitkän juttutuokion jälkeen Jormalle annettiin puoli tuntia jälki-istuntoa. Kaikki lähtivät omiin koteihinsa juomaan vettä ja maitoa.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.