This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

SeBo

KAUHUTARINA!!!

Yhen kerran Jussi meni kauppaan ostamaan olutta, niinkuin aina teki perjantaisin. Siellä hän tapasi kaverin Aleksei. He päättivät mennä baarin. Alexei oli tilannut vodkaa kaikille ja he joivat sitä. Se oli hyvää, kunnes... he joivat liikaa. Sitten he joivat lisää ja lisää. He joivat niin paljon että he sammuivat ja näkivät kauheita kännihoureita. He löysivät itsensä vodkamaasta. Sielä vodka oli elämän vesi ja kannabis herkkuruokaa

Salapoliisitarina

Eräässä koulussa, joka kuukausi opettaja nimeltään Matti pyysi oppilailta "luokkaretki rahaa" ja oppilat toivat kouluun 60€ joka kuukausi.

Yhden kerran yksi oppilaista kysyi rehtorilta, että miksi opettaja ei kerro mitään luokkaretkestä, mutta kerää rahaa? Rehtori raapi päänsä ja sanoi oppilaalle- "Mitkä rahat? Mikä luokkaretki?"

Oppilas ja Rehtori menivät sen oppettajan huoneeseen, mutta huomasivat ovella taulun, jossa luki- "olen paikalla 5min päästä". "Tullaan seuravaalla tunnilla"- sanoi rehtori ja he menivät omihin tiloihin.

Kun tunti oli loppumassa, oppilas kysyi opettajalta- "milloin me mennään luokkaretkelle? Paljonko rahaa melllä on kerätty? Miksei me myydä mitään? Opettaja oli hiljaa ja ei edes kääntynyt, ihan niinku oppilasta ei olisi ollut. Oppilas lähti rehtorin luokkaan.

Kun oppilas ja rehtori saapuivat luokkan eteen, siellä ei ollut ketään. Sitten he menivät opettajahuoneeseen. Mutta hän ei ollut sielläkään. Rehtori soitti opettajalle, mutta puhelin oli kiinnni.

Seuraviina päivinä opettaja ei näkynyt. Viikkon päästä rehtori näki Matin ulkona, mutta Matti ei huomannut häntä, joten rehtori seurasi häntä. Matti meni kauppaan ja sillä aika rehtori soitti poliisit. Kun Matti tuli kaupasta häntä odotti joukko poliiseja.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

moikkaXSS
Ananzi   (19.02.2014 11:21)