This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

EsSe

s. 155 t. 1

Tv-sarjat koukuttavat, koska tv-sarjat voivat olla jatkokertomuksia, joissa jokainen jakso päättyy jännittävimpään kohtaan tai johonkin kriittiseen tilanteeseen, ikään kuin kuilun partaalle. Katsoja jää koukkuun, koska hän haluaa nähdä seuraavankin jakson. Tilannekomediossa ja monissa rikossarjoissa jokaisella osalla on itsenäinen juoni.

s. 155 t. 2

a) Simpsonit

b) Frendit

c) Salkkarit

d) OC

e) Selviytyjät

s. 155 t. 3

- Salkkarit, Uusi päivä, Remontoijat, Muodin huipulle, Huippumalli haussa, tonttu toljanteri, koukussa

- Sarja antaa minulle unelmia, Samaistun sarjan hahmojen elämään ja Näyttelijät ovat hyvännäköisiä

s. 155 t. 4

Hei!

Olen katsonut teidän näyttelemää sarjaa niin kauan kuin muista jotain, eli pienestä pitäen. Pidän sarjasta ja kaston joka ikisen sarjan. En voi jättää väliin yhtäkään jaksoa. Minä olen kiinnostunut näistä sarjoista, koska näyttelijät antavat minulle unelmia ja samaistun sarjan hahmojen elämään. Joka jakso lopussa tulee aina joku jännittvä kohta ja sitä ei sitten voi jättää väliin. Tykkäsin jaksosta, jossa Isabella, Peppi, Sergei ja Sebastian kidnapattiin keskellä kirkasta päivää lentokoneeseen ja Helena ja Seppo olivat menossa lempeälle matkalle keskelle aasiaa. Lentokone tippui, koska lentäjä myrkyttiin. Lentokone sukelsi keskelle ei mitään. Toinen jakso josta pidin on se kun Severin kidnappasi mummeli (en muista nimeä) ja oli lähdossä pois. Uskon että Ismo selviää syövästä ja seppo tulee takasin kun kuulee että Ulla on palannut takaisin pihlajakadulle. toivon että Matleena palaa takaisin ja että Tale ei joudu muuttamaan pois.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.