This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

ErKi

Kauhutarinoita

Päätin lähteä matkalle meren yli kun yhtäkkiä koneeseen tuli vika ja kone pakko laskeutui tuntemattomalle saarelle. Minä ja muutama muu jotka selvisivät koneen pakkolaskusta, me vietimme saarella päivän tai kaksi kunnes tajusimme että täällä tehdään jotakin ihmiskokeita. Nämä kokeet tekivät ihmisitä verenhimoisia ja super vahvoja. Päätimme jakaantua jotta voisimme tutkia saaren kokonaan. Se oli virhe.

Pian kuulimme kuinka joku oli huutanut ja kun pääsimme paikalle emme löytäneet muuta kuin verta ja yksi meistä oli kadonnut. Emme ennään jakaantuneet. Pian löysimme tuhoutuneen sotilas tukikohdan. Astuimme sisään ja löysimme aseita, panoksia ja kauhuksemme paljon ruumiita. Näytti siltä että kokeet oli kääntynyt tekijöitään vastaan ja tekijät olivat hävinneet taistelun.

Löysimme sieltä kartan missä näkyi että lähellä oli lentokenttä. Päätimme lähteä lentokentälle vaikka vastassa oli mutantti ihmisiä ja tiheä viidakko. Mutta lähdimme kulkemaan. Tunnin kävelemisen jälkeen tuli pimeää ja yhtäkkiä kuului ulvomista ja kuulimme kuinka jokin liikkui meidän vieressämme takanamme, ne kiersivät meitä. Yhtäkkiä huomasimme että Robert oli kadonnut.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.