This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

JoKo

Niggah stole my bike

Olin ajelemassa upouudella tunturimallin mummopyörällä. Pysähdyin kaupan eteen ja jätin pyöräni ojaan.

Menin kauppaan ja ostin pari es, hillomunkkeja ja vauhtihirmua että jaksaisin polkea kotia asti. Menin kassalle ja näin jonkun niggerin ottavan pyöräni mustaan pakuun. Siinä samassa nakkasin massit tiskille ja lähdin pakun perään juoksemaan.

Sain melkein pakun kiinni kunnes hän vaihtoi kakkoseen ja kaahasi pakullansa 40km/h karkuun ja minä perässä kahta hitaammin. Pysähdyin ja soitin poliisille.

Poliisi vastasi kolmen soiton jälkeen. Kerroin hänelle tarinani ja kun poliisi alkoi jotain sanomaan en saanut siitä juuri mitään selvää koska hän luultavasti mussutti Paavon kiskan nakkimakkaroita. Hän luultavasti tursutteli ketsuppia saamiinsa nakkimakkaroihin tai no en oikeastaan ole varma mikä ääni se oli.

Poliisi pääsi vihdoin paikalle ja alkoi selvittämään tapausta. Poliisi löysi varkaan helposti koska oli valoisaa ja nigga ei sulautunut maastoon toivotulla tavalla.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.